Saneringstekniker, extra vid behov

Vi är i behov av extrapersonal som kan hoppa in och hjälpa oss då det emellanåt saknas personal och då oftast med kort varsel på kvällar eller helger, men ibland också längre perioder. Vårt mål är att de personer vi anställer på detta sätt sakta skall komma in i verksamheten och får kännedom om våra rutiner och hur vi arbetar. Så att det på sikt, eller om allt klaffar direkt, resulterar i en tillsvidareanställning.

Om Jobbet
Har du erfarenhet av saneringsarbeten eller vill prova något nytt och inte är rädd för att ta i och få lite ”skit under naglarna”. Vill du dessutom vara en del i ett växande företag som arbetar tätt ihop så kanske du är vår nya arbetskollega!? Arbetet är fritt och omväxlande och till stor del under eget ansvar.

Personliga egenskaper
Vi söker dig kille eller tjej som är engagerad, serviceinriktad, självgående och en flexibel lagspelare. Din profil öppen och utåtriktad har en bra attityd och ett trevligt bemötande mot dina arbetskollegor och våra kunder. Du har förmågan att ta initiativ och fatta beslut för att lösa, utveckla och effektivisera ditt arbete både internt och ute hos kunderna. Du måste kunna jobba både enskilt samt i grupp. Du ska vara fysisk stark, inte vara rädd för att hugga i eller vara rädd för att få ”skit under naglarna” då arbetet är fysiskt tungt och därför kräver god fysik. Du skall kunna arbeta i friskluftsmask eller i trånga utrymmen samt på höga höjder. Svenska i tal och skrift är ett krav.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är att åka ut till våra kunder och utföra alla de saneringstjänster som företaget gör ute hos kunderna, att laga och underhålla arbetsredskap och fordon. Som anställd hos VISAB får man vara beredd på att lösa kundernas problem ute på plats. Skiftarbete, övertid även helgarbeten samt arbeten på annan ort med övernattning förekommer.

Formell kompetens
Har du erfarenhet av tyngre sanerings eller industriarbete är detta ett plus. Truckkort, liftkort, heta arbeten, fallskydd och SSG Entré är meriterande men inget krav.  B-kort är ett krav och C-kort meriterande. Välkommen att ansöka och föra en diskussion med företaget om detta.

Är du intresserad av tjänsten?

För att söka tjänsten fyller du noggrant i kontaktformuläret nedan och klickar på skicka. Lycka till!

Har du frågor?

Sandra

Kundtjänst

Hur kan jag hjälpa dig?

Fyll i formuläret så återkopplar vi snarast! Eller ring oss på 0346 – 154 05