VISAB betongimpregnerar betong och tegelfasader.

Betongimpregnering

Vi hjälper er att skydda er betong

Förebygg med betongimpregnering

Betongmaterial som utsätts för inträngande vatten tar skada och vittras sönder med tiden. Med betongimpregnering kan vi på VISAB förebygga och förhindra detta.

Betong är naturligt bra på att motstå väta, men med tiden försämras denna egenskap och ytorna suger vatten vilket reducerar livslängden avsevärt. Vi hjälper er att återställa fasaderna så de klarar de naturliga påfrestningar som de dagligen utsätts för.

VISAB IMPREGNERAR EXEMPELVIS

  • Golv
  • Bassänger
  • Invallningar
  • Fundament
  • och mycket annat.

 

Kontakta oss om du har frågor om hur vi kan hjälpa dig. Vi diskuterar gärna igenom vilka möjligheter vi har för att få just ditt arbete utfört på bästa sätt.

Betong är ett hårt och tåligt material men är samtidigt poröst och därför påverkas av nötningar och påfrestande vätskor vilket medför risker med att vätskor tränger in i betongen och skadar både betongen och armeringen. Vattenavvisande impregneringar är ett mycket effektivt och enkelt sätt att förhindra och skydda betongen och därmed förlänga livslängden och minska kostsamma renoveringar.

Impregnering av betong ger både miljömässiga och ekonomiska fördelar, då det förlänger både hållbarheten och livslängden avsevärt. Efter impregnering blir också arbetsmiljön bättre då ytorna blir betongdamms fria, vattenavvisande och lättare att hålla rena.

Porösa och sugande ytor är oftast tydliga tecken på att betongytan behöver skyddas och därmed minska ytans porositet och sugförmåga för att förebygga skador samt förstärka ytan och öka dess livslängd.

Val av den mest lämpliga metoden beror på många olika parametrar bla. Betongens yta och dess kvalitet, målet med skyddsarbetet och förutsättningar.

Visab arbetar med ett flertal material och lösningar för att skapa ett vattenavvisande skydd av betongytor.

Sandra
Kundtjänst

Frågor?

Fyll i formuläret så återkopplar vi snarast! Eller ring oss på 0346 – 154 05

Övriga tjänster

visab-isblastring

Blästring är en rengöringsmetod som avlägsnar bland annat rost, smuts, färg och olika beläggningar på ett effektivt sätt, samtidigt som det också är en effektiv förbehandling inför rostskyddsmålning och annan ytbehandlig.

visab-betonggolvsmalning-250x300

Vår affärsidé och filosofi är att vara en helhetsleverantör inom golvlösningar.

VISAB har under åren utvecklat verksamheten så att vi idag kan erbjuda helhetslösning inom olika golvlösningar i samma projekt, vilket är en stor fördel enligt våra kunder.

Vi kan erbjuda allt från att slipa/fräsa bort nuvarande beläggningar, renovera och laga betong, flytspackla, slipa och polera betongen samt epoximålningar.

hogtryckstvattning

En stor och viktig del i VISABs tjänsteutbud är saneringar och skadeservice av många olika slag. Vi har både kompetensen och erfarenheten samt en modern maskin- och utrustningspark för att sanera, åtgärda och förebygga oönskade skadade eller förorenade ytor.

 

1

En stor och efterfrågad del i VISABs verksamhet är lagningar och ytskydd av betongmaterial i alla dess former och miljöer. Syra, damm eller vatten spelar ingen roll – vi har produkter till alla ändamål!

VISAB erbjuder tjänster allt från betonglagning, bygga upp betong och rörelsefogningar till att ytskydda betongen med impregnering eller målarfärg. Tillsammans med våra erfarna och professionella medarbetare så klarar vi av de krav som kunderna ställer och kan garantera att arbetarna utförs på bästa sätt och med det bästa resultatet.

betongslipning

VISAB är en certifierad utförare av Husqvarna ( gamla HTC ) superfloor. Vår personal har lång erfarenhet och specialkompetens inom betongslipning. Vi säkerställer kvaliten och levererar enligt förväntningar genom att ha den senaste teknikens maskiner som även minimerar buller och dammspridning på abolut bästa sätt.

Vi hjälper till med allt från  Superprep™ till  Superfloor™ men givetvis också  underhållning av golv. Vi är redo för uppdrag både i krävande industrimiljöer och privata bostäder. Betonggolvet blir slitstarkt, lättstädat och vackert.

visab-invandig-silorengoring

VISAB erbjuder sanerings- och rengöringstjänster för olika industrier och byggföretag med mera, såsom vakuumsugning, industrisanering, högtrycksspolning, blästring och tvättningar.

Vår maskinpark och utrustning är modern och tillsammans med våra erfarna och professionella medarbetare klarar vi av de krav som kunderna ställer och kan garantera att våra arbeten utförs på bästa sätt och med bästa resultat.

Har du frågor?

Sandra

Kundtjänst

Hur kan jag hjälpa dig?

Fyll i formuläret så återkopplar vi snarast! Eller ring oss på 0346 – 154 05