Rent utan kemikalier

Högtrycksspolning

Vi arbetar med många olika rengöringsmetoder inom högtrycksspolning med vatten.

Högtrycksspolning är miljövänligt.

Högtrycksspolning är en effektiv, miljövänlig och efterfrågad metod att rengöra förorenade ytor med från smuts och beläggningar i så väl rörsystem som cisterner och tankar. Användningsområdena är många och nya dyker ständigt upp.

Vi arbetar med många olika rengöringsmetoder inom högtrycksspolning med vatten. Våra högtryckspumpar kan spola med ett tryck mellan 180 bar upp till 3000 bar och vi har många olika munstycken och andra speciella högtrycksverktyg vilket gör att vi kan anpassa oss så att bäst lämpad maskin och utrustning används på rätt uppdrag. På så vis blir arbetet mest kostnadseffektivt för just ditt uppdrag.

Vår utrustning är av senaste tekniken och har låga bullernivåer samt är godkända enligt de miljökrav som myndigheterna ställer.

Vi högtrycksspolar allt från förbränningspannor, växlare, cisterner och rörsystem med mera. Uppdragen vi har är varierande inom olika branscher och industrier.

Rörspolning

Vid rörspolning avlägsnas invändiga beläggningar, sediment med mera som kan orsaka minskade flöden eller att rören sätts igen. VISAB har verktygen för rörspolning i olika dimensioner så att rengöringen utförs på det bästa och mest effektiva sättet, och att eventuellt igensatta rör öppnas upp.

Cisterner, tankar och silosar

Vi rengör cisterner, tankar, silosar med mera innehållande allt från olja till damm och sot. Vid dessa rengöringar använder vi oss främst utav spolrobotar som spolar runt om sig själva och firas sakta nedåt vilket gör att alla sidor blir rengjorda samtidigt på ett säkert och effektivt sätt. Denna metod är även ekonomiskt då ingen ställning behövs byggas.

Värmeväxlare

Vid rengöring av värmeväxlare rengör vi tuberna från beläggningar eller pluggar utan att skapa vibrationsskador. Vi har ett stort urval av slang- och munstyckesdimensioner.

Pannor och Tubpaket

Vi rengör överhättare, ekonomaizer, drag med mera i förbränningspannor där vi högtrycksspolar bort aska från väggar och på tuber med vår utrustning som består av allt från handhållna verktyg till robotar. Se mer rengöringsmetoder för pannor under tjänsten pannrengöring.

Kontakta oss om du har frågor om hur vi kan hjälpa just dig. Vi diskuterar gärna igenom vilka möjligheter vi har för att få just ditt arbete utfört på bästa sätt.

Sandra
Kundtjänst

Frågor?

Fyll i formuläret så återkopplar vi snarast! Eller ring oss på 0346 – 154 05

Övriga tjänster

visab-isblastring

Blästring är en rengöringsmetod som avlägsnar bland annat rost, smuts, färg och olika beläggningar på ett effektivt sätt, samtidigt som det också är en effektiv förbehandling inför rostskyddsmålning och annan ytbehandlig.

visab-betonggolvsmalning-250x300

Vår affärsidé och filosofi är att vara en helhetsleverantör inom golvlösningar.

VISAB har under åren utvecklat verksamheten så att vi idag kan erbjuda helhetslösning inom olika golvlösningar i samma projekt, vilket är en stor fördel enligt våra kunder.

Vi kan erbjuda allt från att slipa/fräsa bort nuvarande beläggningar, renovera och laga betong, flytspackla, slipa och polera betongen samt epoximålningar.

hogtryckstvattning

En stor och viktig del i VISABs tjänsteutbud är saneringar och skadeservice av många olika slag. Vi har både kompetensen och erfarenheten samt en modern maskin- och utrustningspark för att sanera, åtgärda och förebygga oönskade skadade eller förorenade ytor.

 

1

En stor och efterfrågad del i VISABs verksamhet är lagningar och ytskydd av betongmaterial i alla dess former och miljöer. Syra, damm eller vatten spelar ingen roll – vi har produkter till alla ändamål!

VISAB erbjuder tjänster allt från betonglagning, bygga upp betong och rörelsefogningar till att ytskydda betongen med impregnering eller målarfärg. Tillsammans med våra erfarna och professionella medarbetare så klarar vi av de krav som kunderna ställer och kan garantera att arbetarna utförs på bästa sätt och med det bästa resultatet.

betongslipning

VISAB är en certifierad utförare av Husqvarna ( gamla HTC ) superfloor. Vår personal har lång erfarenhet och specialkompetens inom betongslipning. Vi säkerställer kvaliten och levererar enligt förväntningar genom att ha den senaste teknikens maskiner som även minimerar buller och dammspridning på abolut bästa sätt.

Vi hjälper till med allt från  Superprep™ till  Superfloor™ men givetvis också  underhållning av golv. Vi är redo för uppdrag både i krävande industrimiljöer och privata bostäder. Betonggolvet blir slitstarkt, lättstädat och vackert.

visab-invandig-silorengoring

VISAB erbjuder sanerings- och rengöringstjänster för olika industrier och byggföretag med mera, såsom vakuumsugning, industrisanering, högtrycksspolning, blästring och tvättningar.

Vår maskinpark och utrustning är modern och tillsammans med våra erfarna och professionella medarbetare klarar vi av de krav som kunderna ställer och kan garantera att våra arbeten utförs på bästa sätt och med bästa resultat.

Har du frågor?

Sandra

Kundtjänst

Hur kan jag hjälpa dig?

Fyll i formuläret så återkopplar vi snarast! Eller ring oss på 0346 – 154 05