Diamantslipat och högglanspolerat betonggolv.

Betongslipning med Husqvarna (HTC) Superfloor ™

Lika tilltalande i den mest krävande industrimiljön som i det trendigaste vardagsrummet.

Husqvarna (HTC) Superfloor ™

Ta fram styrkan i ditt golv!

Betonggolv förtjänar mer än att bara trampas på. Med ett Husqvarna (HTC) Superfloor ™ kommer du tydligt märka fördelarna med att ha betong som en exponerad golvyta. Ett grått, smutsigt golv förädlas till ett blankt, lättstädat, miljövänligt och slitstarkt golv. Det är bättre för miljön och din ekonomi.

Husqvarna (HTC) Superfloor ™ – diamantslipat och högglanspolerat betonggolv. Lika tilltalande i den mest krävande industrimiljön som i det trendigaste vardagsrummet.

Fem olika slipkoncept!

Husqvarna (HTC) Superfloor™ finns i fyra olika varianter för att passa allas smak och behov samt en Bronze variant. De fem olika koncepten heter Platinum, Gold, Silver, satin och Bronze och de har alla sina egna unika egenskaper.

Kundanpassad slipning!

Alla betonggolv är unika och inviduella likaså våra kunders förväntningar och krav.  Ibland kan det vara svårt att veta och välja. Vi hjälper dig hela vägen med vilken metod som på bästa sätt efterlever dina krav och förväntningar.

Porspackling och lagning!

Visab har lösningen och metoden för att porspackla och laga skadad betong med bästa möjliga resultat som möjliggör vidare behandling med slipkonceptet.

Nedan ser du mer information om de olika slipkoncepten. Då gjutningen är avgörande för att vi skall lyckas nå dina förväntningar på bästa sätt är det en väldigt viktig del i arbetet. Ladda gärna ner dokumentet betongval och gjutteknik för mer info inför gjutningen så förutsättningarna för ditt framtida golv blir så bra de kan.. Betongval och gjutteknik Husqvarna SUPERFLOOR

Husqvarna (HTC) SUPERFLOOR ™ PLATINUM är en metod för att skapa ett högpolerat betonggolv med en stor mängd exponerad ballast (sten). Genom upprepad slipning och polering fås en mycket jämn och fin yta med en mycket hög nötningsbeständighet. Platinum är vårt mest populära koncept och ett säkert val för de flesta applikationer.

Normalt slipas 2- 3 mm bort av ytan.

P.g.a. betongkonstruktionens beskaffenhet kan den större ballasten exponeras ojämnt i ytan.

 

Ladda ner broschyr Husqvarna SUPERFLOOR Platinum

Husqvarna (HTC) SUPERFLOOR ™ Gold är en metod för att skapa ett högpolerat betonggolv med en låg till semi-exponerad ballast ( salt och peppar ). Gold innebär att golvet inte slipas lika djupt som platinum utan vi slipar bort betonghuden ca 1,5 mm och sedan poleras blankt. Guld kan därför vara ett bra val för betonggolv som redan är släta och jämna.

Ladda ner broschyr Husqvarna SUPERFLOOR Gold

 Husqvarna (HTC) SUPERFLOOR ™ SILVER är en metod för att skapa ett matt betonggolv med en stor mängd exponerad ballast (sten). Silver är en matt variant av platinum. Eftersom slipdjupet är detsamma och ballasten är mycket exponerad är golvet mycket slitstarkt. Ett bra val när du inte behöver eller vill ha ett högreflekterande och blankt golv. Normalt slipas 2- 3 mm bort av ytan. P.g.a. betongkonstruktionens beskaffenhet kan den större ballasten exponeras ojämnt i ytan.

Ladda ner broschyr Husqvarna SUPERFLOOR Silver

Ett koncept som enbart består av polersteg Bronze är ett koncept som enbart består av polersteg. I konceptet exponeras inte finmaterial, grus eller större ballast. Endast betonghuden poleras utan att slipas bort och den blanka ytan gör golvet lättstädat och mer motståndskraftigt mot truckmärken och smuts. Dessutom reflekteras ljus på ett bra sätt.

Viktigt! Betongytan måste vara slät och väl stålytbearbetad i samband med gjutningen. Poleringen tar inte bort ojämnhet i färg, småskador, avtryck, eller andra avvikelser i betongytan.

Ladda ner HTC Bronze Broschyr

 

Husqvarna (HTC) SUPERFLOOR ™ Satin är en metod för att skapa en halvblank yta och semi-exponerad ballast. Resultatet är ett estetiskt tilltalande golv som ger en god funktionalitet och lågt underhåll. Metoden är att slipa bort betonghuden och sedan polera golvet till halvblankt.

Detta koncept lämpar sig väl för inomhusmiljöer såsom detaljhandel, butiksfronter och offentliga utrymmen.

Ladda ner broschyr Husqvarna SUPERFLOOR Satin

 

Sandra
Kundtjänst

Frågor?

Fyll i formuläret så återkopplar vi snarast! Eller ring oss på 0346 – 154 05

Övriga tjänster

visab-isblastring

Blästring är en rengöringsmetod som avlägsnar bland annat rost, smuts, färg och olika beläggningar på ett effektivt sätt, samtidigt som det också är en effektiv förbehandling inför rostskyddsmålning och annan ytbehandlig.

visab-betonggolvsmalning-250x300

Vår affärsidé och filosofi är att vara en helhetsleverantör inom golvlösningar.

VISAB har under åren utvecklat verksamheten så att vi idag kan erbjuda helhetslösning inom olika golvlösningar i samma projekt, vilket är en stor fördel enligt våra kunder.

Vi kan erbjuda allt från att slipa/fräsa bort nuvarande beläggningar, renovera och laga betong, flytspackla, slipa och polera betongen samt epoximålningar.

hogtryckstvattning

En stor och viktig del i VISABs tjänsteutbud är saneringar och skadeservice av många olika slag. Vi har både kompetensen och erfarenheten samt en modern maskin- och utrustningspark för att sanera, åtgärda och förebygga oönskade skadade eller förorenade ytor.

 

1

En stor och efterfrågad del i VISABs verksamhet är lagningar och ytskydd av betongmaterial i alla dess former och miljöer. Syra, damm eller vatten spelar ingen roll – vi har produkter till alla ändamål!

VISAB erbjuder tjänster allt från betonglagning, bygga upp betong och rörelsefogningar till att ytskydda betongen med impregnering eller målarfärg. Tillsammans med våra erfarna och professionella medarbetare så klarar vi av de krav som kunderna ställer och kan garantera att arbetarna utförs på bästa sätt och med det bästa resultatet.

betongslipning

VISAB är en certifierad utförare av Husqvarna ( gamla HTC ) superfloor. Vår personal har lång erfarenhet och specialkompetens inom betongslipning. Vi säkerställer kvaliten och levererar enligt förväntningar genom att ha den senaste teknikens maskiner som även minimerar buller och dammspridning på abolut bästa sätt.

Vi hjälper till med allt från  Superprep™ till  Superfloor™ men givetvis också  underhållning av golv. Vi är redo för uppdrag både i krävande industrimiljöer och privata bostäder. Betonggolvet blir slitstarkt, lättstädat och vackert.

visab-invandig-silorengoring

VISAB erbjuder sanerings- och rengöringstjänster för olika industrier och byggföretag med mera, såsom vakuumsugning, industrisanering, högtrycksspolning, blästring och tvättningar.

Vår maskinpark och utrustning är modern och tillsammans med våra erfarna och professionella medarbetare klarar vi av de krav som kunderna ställer och kan garantera att våra arbeten utförs på bästa sätt och med bästa resultat.

Har du frågor?

Sandra

Kundtjänst

Hur kan jag hjälpa dig?

Fyll i formuläret så återkopplar vi snarast! Eller ring oss på 0346 – 154 05