skapa bättre arbetsmiljö på just din arbetsplats

Industri & lokalsanering

Industri och lokalsaneringar kan vara väldigt komplicerade

Industri & lokalsanering

Industri- och lokalsaneringar skapar bättre arbetsmiljö på arbetsplatserna samt minskar risker för dammexplosioner och förebygger dyra driftstopp. Vi på VISAB har lösningen och kompetensen för att skapa en bättre arbetsmiljö på just din arbetsplats.

Industri och lokalsaneringar kan vara väldigt komplicerade och utmanande för det finns mycket att ta hänsyn till. Däribland den dagliga verksamheten, hur arbetsplatsen ser ut, om det finns hälsofarliga partiklar med mera för att nämna några faktorer som spelar roll för att kunna utföra arbetet på ett säkert sätt.

VISAB har utvecklat sina metoder inom denna typ av saneringar under många år och har en modern och effektiv utrustning för detta ändamål. Medarbetarna har stor erfarenhet inom området och har alla de utbildningar som behövs för att utföra och hantera utrustningen, exempel på detta kan vara fallskydd, lift, travers med mera.

Exempel där VISAB utför industrisaneringar:

Järn- och smältverk

Inom järn- och smältverk utför VISAB saneringar av konstruktionsbalkar, traverser och traversbanor, maskiner, räcken på och runt smältugnar samt mycket mera.

Värmeverk/kraftverk

VISAB utför dammsugning, hetvattentvättningar samt isblästringar av hela konstruktioner, maskiner, transportband, pannväggar, rörledningar och mycket mera där det förekommer damm,  smuts,  flygaska med mera i anläggningarna. Vi har utvecklat vår utrustning under åren så att vi kan nå längre ut på rör och kabelstegar utan att bygga ställning eller använda liftar.

Foderfabriker

Inom foderfabriker utför VISAB dammsugning, hetvattentvättningar och isblästring av maskiner, in- och utlastningar samt transportband med mera. VISAB hjälper också sina kunder med invändigt rengöring i silosar med hjälp av båtsmansstol och tripodstativ. Vi är efterfrågade i dessa miljöer då vi skapar en bättre arbetsmiljö för personalen som arbetar på arbetsplatsen.

Livsmedelsindustrier

På livsmedelsindustrin är det väldigt viktigt med renlighet och att bakterierna minimeras. Rengöring och saneringar kan vara utmanande och tuffa. VISAB utför isblästring och hetvatten tvätt för att avlägsna smuts, fett och bakterier med mera. Vi använder oss enbart utav livsmedelsgodkända rengöringsmedel.

Pappersindustri

VISAB flera olika kunder där vi hjälper till med att hålla rent från damm, fett, oljor och smuts med mera. Allt från HT-tvättning av hela pannhus invändigt till att skura enstaka golv.

Kontakta oss om du har frågor om hur vi kan hjälpa dig. Vi diskuterar gärna igenom vilka möjligheter vi har för att få just ditt arbete utfört på bästa sätt.

Sandra
Kundtjänst

Frågor?

Fyll i formuläret så återkopplar vi snarast! Eller ring oss på 0346 – 154 05

Övriga tjänster

visab-isblastring

Blästring är en rengöringsmetod som avlägsnar bland annat rost, smuts, färg och olika beläggningar på ett effektivt sätt, samtidigt som det också är en effektiv förbehandling inför rostskyddsmålning och annan ytbehandlig.

visab-betonggolvsmalning-250x300

Vår affärsidé och filosofi är att vara en helhetsleverantör inom golvlösningar.

VISAB har under åren utvecklat verksamheten så att vi idag kan erbjuda helhetslösning inom olika golvlösningar i samma projekt, vilket är en stor fördel enligt våra kunder.

Vi kan erbjuda allt från att slipa/fräsa bort nuvarande beläggningar, renovera och laga betong, flytspackla, slipa och polera betongen samt epoximålningar.

hogtryckstvattning

En stor och viktig del i VISABs tjänsteutbud är saneringar och skadeservice av många olika slag. Vi har både kompetensen och erfarenheten samt en modern maskin- och utrustningspark för att sanera, åtgärda och förebygga oönskade skadade eller förorenade ytor.

 

1

En stor och efterfrågad del i VISABs verksamhet är lagningar och ytskydd av betongmaterial i alla dess former och miljöer. Syra, damm eller vatten spelar ingen roll – vi har produkter till alla ändamål!

VISAB erbjuder tjänster allt från betonglagning, bygga upp betong och rörelsefogningar till att ytskydda betongen med impregnering eller målarfärg. Tillsammans med våra erfarna och professionella medarbetare så klarar vi av de krav som kunderna ställer och kan garantera att arbetarna utförs på bästa sätt och med det bästa resultatet.

betongslipning

VISAB är en certifierad utförare av Husqvarna ( gamla HTC ) superfloor. Vår personal har lång erfarenhet och specialkompetens inom betongslipning. Vi säkerställer kvaliten och levererar enligt förväntningar genom att ha den senaste teknikens maskiner som även minimerar buller och dammspridning på abolut bästa sätt.

Vi hjälper till med allt från  Superprep™ till  Superfloor™ men givetvis också  underhållning av golv. Vi är redo för uppdrag både i krävande industrimiljöer och privata bostäder. Betonggolvet blir slitstarkt, lättstädat och vackert.

visab-invandig-silorengoring

VISAB erbjuder sanerings- och rengöringstjänster för olika industrier och byggföretag med mera, såsom vakuumsugning, industrisanering, högtrycksspolning, blästring och tvättningar.

Vår maskinpark och utrustning är modern och tillsammans med våra erfarna och professionella medarbetare klarar vi av de krav som kunderna ställer och kan garantera att våra arbeten utförs på bästa sätt och med bästa resultat.

Har du frågor?

Sandra

Kundtjänst

Hur kan jag hjälpa dig?

Fyll i formuläret så återkopplar vi snarast! Eller ring oss på 0346 – 154 05