lång och bred erfarenhet av att sanera krypgrunder

Sanering av krypgrunder

En fuktskadad krypgrund innebär inte bara hälsofarliga risker utan också kostsamma och tidskrävande renoveringar.

lång och bred erfarenhet av att sanera krypgrunder

Sanering av krypgrunder

En fuktskadad krypgrund innebär inte bara hälsofarliga risker utan också kostsamma och tidskrävande renoveringar.

Vet du vad som pågår i din krypgrund?

En fuktskadad krypgrund innebär inte bara hälsofarliga risker utan också kostsamma och tidskrävande renoveringar. VISABs kunniga saneringstekniker kan sanera din krypgrund på bästa sätt så att du slipper oroa dig.

VISAB sanerar krypgrunder ut med hela västkusten där allt från högt grundvatten till mögel och hussvamp förekommer. Vi har lång och bred erfarenhet av att sanera krypgrunder i all dess olika former och skador. Vi gör allt från att suga bort markmaterialet till inblåsning av tvättad makadam. VISAB samarbetar med ett flertal besiktningsföretag för just dessa skador. Vi har toppmodern utrustning för att sanera din krypgrund på det bästa och mest effektiva sätt beroende på vilket problem din krypgrund har.

Hur vet du om du har fukt eller mögelproblem i din krypgrund?

Det kan vara en unken doft som möter dig när du öppnar dörren, eller en frän doft från kläderna som du förvarar. Ofta upptäcks fukt och mögelskador sent, med dyra reparationer som följd. Och under tiden kan någon i familjen hunnit få allergier eller andra bekymmer med hälsan. Därför är det viktigt att du kontinuerligt håller koll på din krypgrund, så att fukt och mögel upptäcks i tid. Rådfråga gärna oss om du har funderingar.

Det finns flera tecken på att krypgrunden kan vara härjad av fukt eller mögel. Det krävs oftast att du måste krypa in i krypgrunden för att upptäcka skadorna här kommer lite tips och exempel på vad du skall titta efter.

– Fuktiga grundmurar och mark
– Synligt mögel
– Kondens på grundmurens insida, oftast under sensommaren
– Salt- och kalkutfällning på grundmurens insida
– Eventuell lukt i huset
– Högt grundvatten (synligt vatten i grunden)

Tips från oss för att förebygga och skydda din krypgrund

Markmaterialet inne i grunden skall vara av makadam eller annat stenmaterial som skall vara täckt med exempelvis åldersbeständig plastfolie som skyddar mot fukt från marken. Det får inte finnas något skräp eller byggspill i krypgrunden. Utanför huset ska marken luta bort från huset och dräneringen ska fungera väl.

Kontakta oss om du har frågor om hur vi kan hjälpa dig. Vi diskuterar gärna igenom vilka möjligheter vi har för att få just ditt arbete utfört på bästa sätt.

Sandra
Kundtjänst

Frågor?

Fyll i formuläret så återkopplar vi snarast! Eller ring oss på 0346 – 154 05

Övriga tjänster

visab-isblastring

Blästring är en rengöringsmetod som avlägsnar bland annat rost, smuts, färg och olika beläggningar på ett effektivt sätt, samtidigt som det också är en effektiv förbehandling inför rostskyddsmålning och annan ytbehandlig.

 

Blästringstekniker

Beroende på arbetets utformning och ställda krav används olika blästringsmetoder för att på bästa sätt nå överenskomna reslutat utan skador på underlaget.

VISAB har erfarenhet och kan erbjuda en rad olika metoder och anpassar dem alltid efter yta, syfte och önskat resultat.

Vi kan exempelvis erbjuda

  • Isblästring
  • Sandblästring
  • Våtsandblästring
  • Vattenblästring

 

visab-betonggolvsmalning-250x300

Vår affärsidé och filosofi är att vara en helhetsleverantör inom golvlösningar.

VISAB har under åren utvecklat verksamheten så att vi idag kan erbjuda helhetslösning inom olika golvlösningar i samma projekt, vilket är en stor fördel enligt våra kunder.

Vi kan erbjuda allt från att slipa/fräsa bort nuvarande beläggningar, renovera och laga betong, flytspackla, slipa och polera betongen samt epoximålningar.

hogtryckstvattning

En stor och viktig del i VISABs tjänsteutbud är saneringar och skadeservice av många olika slag. Vi har både kompetensen och erfarenheten samt en modern maskin- och utrustningspark för att sanera, åtgärda och förebygga oönskade skadade eller förorenade ytor.

 

1

En stor och efterfrågad del i VISABs verksamhet är lagningar och ytskydd av betongmaterial i alla dess former och miljöer. Syra, damm eller vatten spelar ingen roll – vi har produkter till alla ändamål!

VISAB erbjuder tjänster allt från betonglagning, bygga upp betong och rörelsefogningar till att ytskydda betongen med impregnering eller målarfärg. Tillsammans med våra erfarna och professionella medarbetare så klarar vi av de krav som kunderna ställer och kan garantera att arbetarna utförs på bästa sätt och med det bästa resultatet.

betongslipning

VISAB är en certifierad utförare av Husqvarna ( gamla HTC ) superfloor. Vår personal har lång erfarenhet och specialkompetens inom betongslipning. Vi säkerställer kvaliten och levererar enligt förväntningar genom att ha den senaste teknikens maskiner som även minimerar buller och dammspridning på abolut bästa sätt.

Vi hjälper till med allt från  Superprep™ till  Superfloor™ men givetvis också  underhållning av golv. Vi är redo för uppdrag både i krävande industrimiljöer och privata bostäder. Betonggolvet blir slitstarkt, lättstädat och vackert.

visab-invandig-silorengoring

VISAB erbjuder sanerings- och rengöringstjänster för olika industrier och byggföretag med mera, såsom vakuumsugning, industrisanering, högtrycksspolning, blästring och tvättningar.

Vår maskinpark och utrustning är modern och tillsammans med våra erfarna och professionella medarbetare klarar vi av de krav som kunderna ställer och kan garantera att våra arbeten utförs på bästa sätt och med bästa resultat.

Har du frågor?

Sandra

Kundtjänst

Hur kan jag hjälpa dig?

Fyll i formuläret så återkopplar vi snarast! Eller ring oss på 0346 – 154 05