Fantastiska vackra och hållbara golv

Terrazzogolv och stengolvsslipning

Vi återskapar känslan i golvet

Terrazzo - Styrkan i naturstensgolv

Terrazzo är ett mycket vanligt och poppulärt material som läggs främst i butiker och trapphus. Terrazzo är ett helt naturligt material som består av ballast (vanligen marmor) blandad med cement vilket gör det väldigt slitstarkt. Polerad terrazzo finns i många olika färger, så med polerade terrazzogolv kan du ge fantasin fria tyglar.  Terrazzo håller i många år men med tiden urkalkas betongen och plattorna börjar bli smutsiga, skadade och repiga, vilket gör dem svårstädade och matta.

Med väl beprövade metoder kan vi åstadkomma med fantastiska resultat tack vare maskinernas patenterade sliphuvuden och de unika diamantverktygen. Metoden är mycket effektiv för slipning av terrazzogolv och stengolv.

Slipning/renovering av Terazzogolv

Med slipning tar vi bort den slitna, repiga eller poriga ytan av golvet. Efter slipning poleras golvet efter önskemål från matt till blankt vilket ger nytt intryck. Därefter ytbehandlar vi utefter era behov och arbetsmiljö.

Rengöring

Med våra moderna skurmaskiner och erfarenhet kan vi hjäla dig med att hålla liv i just ditt terrazzogolv. Vi har rengöringsmetoder för allt från djuprengöring till enklare städning.

 

Kontakta oss om du har frågor om hur vi kan hjälpa dig. Vi diskuterar gärna igenom vilka möjligheter vi har för att få just ditt arbete utfört på bästa sätt.

Sandra
Kundtjänst

Frågor?

Fyll i formuläret så återkopplar vi snarast! Eller ring oss på 0346 – 154 05

Övriga tjänster

visab-isblastring

Blästring är en rengöringsmetod som avlägsnar bland annat rost, smuts, färg och olika beläggningar på ett effektivt sätt, samtidigt som det också är en effektiv förbehandling inför rostskyddsmålning och annan ytbehandlig.

visab-betonggolvsmalning-250x300

Vår affärsidé och filosofi är att vara en helhetsleverantör inom golvlösningar.

VISAB har under åren utvecklat verksamheten så att vi idag kan erbjuda helhetslösning inom olika golvlösningar i samma projekt, vilket är en stor fördel enligt våra kunder.

Vi kan erbjuda allt från att slipa/fräsa bort nuvarande beläggningar, renovera och laga betong, flytspackla, slipa och polera betongen samt epoximålningar.

hogtryckstvattning

En stor och viktig del i VISABs tjänsteutbud är saneringar och skadeservice av många olika slag. Vi har både kompetensen och erfarenheten samt en modern maskin- och utrustningspark för att sanera, åtgärda och förebygga oönskade skadade eller förorenade ytor.

 

1

En stor och efterfrågad del i VISABs verksamhet är lagningar och ytskydd av betongmaterial i alla dess former och miljöer. Syra, damm eller vatten spelar ingen roll – vi har produkter till alla ändamål!

VISAB erbjuder tjänster allt från betonglagning, bygga upp betong och rörelsefogningar till att ytskydda betongen med impregnering eller målarfärg. Tillsammans med våra erfarna och professionella medarbetare så klarar vi av de krav som kunderna ställer och kan garantera att arbetarna utförs på bästa sätt och med det bästa resultatet.

betongslipning

VISAB är en certifierad utförare av Husqvarna ( gamla HTC ) superfloor. Vår personal har lång erfarenhet och specialkompetens inom betongslipning. Vi säkerställer kvaliten och levererar enligt förväntningar genom att ha den senaste teknikens maskiner som även minimerar buller och dammspridning på abolut bästa sätt.

Vi hjälper till med allt från  Superprep™ till  Superfloor™ men givetvis också  underhållning av golv. Vi är redo för uppdrag både i krävande industrimiljöer och privata bostäder. Betonggolvet blir slitstarkt, lättstädat och vackert.

visab-invandig-silorengoring

VISAB erbjuder sanerings- och rengöringstjänster för olika industrier och byggföretag med mera, såsom vakuumsugning, industrisanering, högtrycksspolning, blästring och tvättningar.

Vår maskinpark och utrustning är modern och tillsammans med våra erfarna och professionella medarbetare klarar vi av de krav som kunderna ställer och kan garantera att våra arbeten utförs på bästa sätt och med bästa resultat.

Har du frågor?

Sandra

Kundtjänst

Hur kan jag hjälpa dig?

Fyll i formuläret så återkopplar vi snarast! Eller ring oss på 0346 – 154 05