Suger både vått och torrt

Vakuumsugning

VISABs sugbilar är effektiva och väldigt efterfrågade inom många olika branscher.

Vakuumsugning är snabbt och effektivt

De har enorm sugkraft som används för att få bort oönskade material (vått eller torrt) på svåråtkomliga ställen där man inte vill, kan eller kommer åt materialet med maskiner eller annan utrustning.

VISAB är specialister på alla typer av vakuumsugningar och blåsningar. Medarbetarna har genom sin långa erfarenhet hanterat de mesta material i olika miljöer vilket gör oss väl förberedda på att lösa kundernas förfrågningar och problem på bästa och mest effektiva sätt både för industrin och byggbransch men även den privata sektorn.

I byggbranschen är våra sugbilar väldigt eftertraktade då vi suger rent vindar, bjälklag, husgrunder med mera. Detta gör vi snabbt och effektivt men framför allt dammfritt! Materialen kan vara allt från kolstupp till isolering och sågspån till uppbilat betonggolv eller rent av klinkers och kakel i badrum vid stambyten i lägenheter. Vid gjutningar där det är svårt att få ut makadamen/singeln är våra blåstjänster efterfrågade eftersom vi blåser ut makadamen i rätt höjd efter laser. På så sätt kan byggaren lägga cellplast eller gjuta direkt vilket sparar tid och pengar för slutkunden.

Inom industrin är våra sugbilar väl anlitade och efterfrågade då det oftast handlar om att få bort oönskat material på trånga och svårtillgängliga ställen som orsakar produktbortfall och måste transporteras bort fort. Oftast är hanteringen/spridningen av avfallet en viktig fråga inom industrin, vi på VISAB har flera olika metoder för att säkerställa detta.

 

Vakuumsugning

VISABs sugbilar har låga bullernivåer och är fullutrustade med den senaste tekniken såsom lastkännare och teleskåpsslangarm för att nå högre höjder snabbt och effektivt. De har även högtippsfunktioner för att tippa i flak med mera.

Sugkapaciteten på VISABs Sugbilar är enorm vilket gör att vi kan suga på väldigt långa sträckor. Det spelar ingen roll om materialet är varmt, torrt, blött eller om det är ren vätska. Luften som sugs in filtreras flera gånger innan det släpps ut i luften igen vilket gör att även de minsta partiklar stannar kvar i tanken som sedan transporteras till deponi.

För att vara så flexibla som det bara går och kunna tillgodo se kundens behov är VISABs sugbilar byggda för att kunna använda slangar i dimensionerna 50-200 mm. De har alltid 100 meter slang med sig. Vi kan dessutom koppla flera slangar samtidigt som vi suger med. Detta gör att vi kan suga upp de mesta materialen i olika storlekar som kan uppstå på arbetsplatserna på bästa och mest effektiva sätt.

Blåsning

Med våra sug- och blåsbilar blåser vi allt från pulver till grov makadam i storlekarna 0,2-32 mm. Våra sug- och blåsbilar klarar av att blåsa på väldigt långa sträckor samt höjder.

Kontakta oss om du har frågor om hur vi kan hjälpa dig. Vi diskuterar gärna igenom vilka möjligheter vi har för att få just ditt arbete utfört på bästa sätt.

Sandra
Kundtjänst

Frågor?

Fyll i formuläret så återkopplar vi snarast! Eller ring oss på 0346 – 154 05

Övriga tjänster

visab-isblastring

Blästring är en rengöringsmetod som avlägsnar bland annat rost, smuts, färg och olika beläggningar på ett effektivt sätt, samtidigt som det också är en effektiv förbehandling inför rostskyddsmålning och annan ytbehandlig.

visab-betonggolvsmalning-250x300

Vår affärsidé och filosofi är att vara en helhetsleverantör inom golvlösningar.

VISAB har under åren utvecklat verksamheten så att vi idag kan erbjuda helhetslösning inom olika golvlösningar i samma projekt, vilket är en stor fördel enligt våra kunder.

Vi kan erbjuda allt från att slipa/fräsa bort nuvarande beläggningar, renovera och laga betong, flytspackla, slipa och polera betongen samt epoximålningar.

hogtryckstvattning

En stor och viktig del i VISABs tjänsteutbud är saneringar och skadeservice av många olika slag. Vi har både kompetensen och erfarenheten samt en modern maskin- och utrustningspark för att sanera, åtgärda och förebygga oönskade skadade eller förorenade ytor.

 

1

En stor och efterfrågad del i VISABs verksamhet är lagningar och ytskydd av betongmaterial i alla dess former och miljöer. Syra, damm eller vatten spelar ingen roll – vi har produkter till alla ändamål!

VISAB erbjuder tjänster allt från betonglagning, bygga upp betong och rörelsefogningar till att ytskydda betongen med impregnering eller målarfärg. Tillsammans med våra erfarna och professionella medarbetare så klarar vi av de krav som kunderna ställer och kan garantera att arbetarna utförs på bästa sätt och med det bästa resultatet.

betongslipning

VISAB är en certifierad utförare av Husqvarna ( gamla HTC ) superfloor. Vår personal har lång erfarenhet och specialkompetens inom betongslipning. Vi säkerställer kvaliten och levererar enligt förväntningar genom att ha den senaste teknikens maskiner som även minimerar buller och dammspridning på abolut bästa sätt.

Vi hjälper till med allt från  Superprep™ till  Superfloor™ men givetvis också  underhållning av golv. Vi är redo för uppdrag både i krävande industrimiljöer och privata bostäder. Betonggolvet blir slitstarkt, lättstädat och vackert.

visab-invandig-silorengoring

VISAB erbjuder sanerings- och rengöringstjänster för olika industrier och byggföretag med mera, såsom vakuumsugning, industrisanering, högtrycksspolning, blästring och tvättningar.

Vår maskinpark och utrustning är modern och tillsammans med våra erfarna och professionella medarbetare klarar vi av de krav som kunderna ställer och kan garantera att våra arbeten utförs på bästa sätt och med bästa resultat.

Har du frågor?

Sandra

Kundtjänst

Hur kan jag hjälpa dig?

Fyll i formuläret så återkopplar vi snarast! Eller ring oss på 0346 – 154 05