Jobba hos VISAB

Ett  målinriktat team

På VISAB ser vi varandra och du blir en del av ett team med god gemenskap och där alla medarbetare arbetar mot samma mål. Vi blir aldrig bättre än våra medarbetare. Därför söker vi positiva och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla vår verksamhet och sig själva. Vi erbjuder dig ett omväxlande och självständigt arbete där du har mycket goda möjligheter till utveckling. Vi sätter säkerhet i centrum och jobbar aktivt med att främja våra medarbetares hälsa, både fysiskt och psykiskt med fokus på det vi kan påverka direkt på arbetsplatsen.

Kvalitet och service

Du som jobbar hos oss är bra på service och det är en självklarhet för dig att stå för det vi lovat och leverera i tid med kvalitet. Du är en skicklig och engagerad medarbetare som kan ta eget ansvar och har respekt för kundens förväntningar. Du gillar omväxling och att jobba i olika spännande miljöer med nya utmaningar.

Vill du jobba hos oss?

För att ansöka om en tjänst börjar du med att klicka du dig in på den tjänst du är intresserad av. Därefter fyller du i ansökningsformuläret längst ner på sidan. Vi ser fram emot din ansökan!

Lediga tjänster
Saneringstekniker, extra vid behov
Vi är i behov av extrapersonal som kan hoppa in...

Har du frågor?

Sandra

Kundtjänst

Hur kan jag hjälpa dig?

Fyll i formuläret så återkopplar vi snarast! Eller ring oss på 0346 – 154 05