VISAB utför sandblästring på många olika material och miljöer.

Sandblästring

- den mest effektiva metoden för rost och andra beläggningar.

VISAB är specialiserade på sandblästring.

Inga uppdrag är för små eller för stora för oss. Sandblästring är den mest effektiva metoden för rost och andra beläggningar, resultatet blir rent stål. VISAB utför även sandblästring på andra material än stål. VISAB utför sandblästring på många olika material och miljöer. Metoden används till allt från rengöring i förbränningspannor till små detaljer. Eftersom olika uppdrag kräver olika typer av utrustning och blästermedel anpassar vi våra metoder och utrustning för varje uppdrag och krav.

Nedan följer några exempel på vad vi sandblästrar:

Fasadblästring

Vi har utrustningen och kompetensen för att blästra bort dålig färg och puts med mera. Vi kan även vid behov tillsätta vatten när vi blästrar, på så vis blir det dammfritt.

Förbränningspannor

Vi utför sandblästring i förbränningspannor och tubpaket med mera. Dessa uppdrag är omfattande arbeten som kräver kompetens och rätt utrustning så att rengöring sker på ett så skonsamt sätt som möjligt för tuberna. VISAB har resurserna och kompetensen för denna sandblästring.

Korrosionsblästring

Vi använder oss av sandblästring när vi tar bort rost- och färgrester på stål vilket är den mest effektiva metoden för borttagning av rost. Resultatet blir rent stål och vi blästrar upp rätt profil på stålet så att ytfärgen fäster riktigt.

Betongblästring

Vi blästrar all form av betong. Metoden används för att lokalisera eventuella skador men framför allt att få en yta så att vi kan laga upp betongen och sedan ytskydda den. Se mer under reparation och ytskydd av betong.

Kontakta oss om du har frågor om hur vi kan hjälpa dig. Vi diskuterar gärna igenom vilka möjligheter vi har för att få just ditt arbete utfört på bästa sätt.

Sandra
Kundtjänst

Frågor?

Fyll i formuläret så återkopplar vi snarast! Eller ring oss på 0346 – 154 05

Övriga tjänster

visab-isblastring

Blästring är en rengöringsmetod som avlägsnar bland annat rost, smuts, färg och olika beläggningar på ett effektivt sätt, samtidigt som det också är en effektiv förbehandling inför rostskyddsmålning och annan ytbehandlig.

visab-betonggolvsmalning-250x300

Vår affärsidé och filosofi är att vara en helhetsleverantör inom golvlösningar.

VISAB har under åren utvecklat verksamheten så att vi idag kan erbjuda helhetslösning inom olika golvlösningar i samma projekt, vilket är en stor fördel enligt våra kunder.

Vi kan erbjuda allt från att slipa/fräsa bort nuvarande beläggningar, renovera och laga betong, flytspackla, slipa och polera betongen samt epoximålningar.

hogtryckstvattning

En stor och viktig del i VISABs tjänsteutbud är saneringar och skadeservice av många olika slag. Vi har både kompetensen och erfarenheten samt en modern maskin- och utrustningspark för att sanera, åtgärda och förebygga oönskade skadade eller förorenade ytor.

 

1

En stor och efterfrågad del i VISABs verksamhet är lagningar och ytskydd av betongmaterial i alla dess former och miljöer. Syra, damm eller vatten spelar ingen roll – vi har produkter till alla ändamål!

VISAB erbjuder tjänster allt från betonglagning, bygga upp betong och rörelsefogningar till att ytskydda betongen med impregnering eller målarfärg. Tillsammans med våra erfarna och professionella medarbetare så klarar vi av de krav som kunderna ställer och kan garantera att arbetarna utförs på bästa sätt och med det bästa resultatet.

betongslipning

VISAB är en certifierad utförare av Husqvarna ( gamla HTC ) superfloor. Vår personal har lång erfarenhet och specialkompetens inom betongslipning. Vi säkerställer kvaliten och levererar enligt förväntningar genom att ha den senaste teknikens maskiner som även minimerar buller och dammspridning på abolut bästa sätt.

Vi hjälper till med allt från  Superprep™ till  Superfloor™ men givetvis också  underhållning av golv. Vi är redo för uppdrag både i krävande industrimiljöer och privata bostäder. Betonggolvet blir slitstarkt, lättstädat och vackert.

visab-invandig-silorengoring

VISAB erbjuder sanerings- och rengöringstjänster för olika industrier och byggföretag med mera, såsom vakuumsugning, industrisanering, högtrycksspolning, blästring och tvättningar.

Vår maskinpark och utrustning är modern och tillsammans med våra erfarna och professionella medarbetare klarar vi av de krav som kunderna ställer och kan garantera att våra arbeten utförs på bästa sätt och med bästa resultat.

Har du frågor?

Sandra

Kundtjänst

Hur kan jag hjälpa dig?

Fyll i formuläret så återkopplar vi snarast! Eller ring oss på 0346 – 154 05